Home Полезно Да заложим на белия цвят през лятото

Да заложим на белия цвят през лятото

Бяла плажна рокля

Едва ли има жена, която да няма в гардероба си поне една черна рокля. Това е елегантен цвят, който върви за всякакви поводи и се комбинира с най-различни аксесоари. Разбира се, за да сте в крак с модата особено през предстоящия летен сезон е необходимо да притежавате поне един бял тоалет, защото последния е не само модерен, а и практичен в големите горещини. За подходящите дрехи за по-топлата част от годината си говорим с експертите от онлайн магазина за дрехи и аксесоари Magazinmonic.

Естествено, когато купувате бели рокли, поли, блузи и други дрехи е желателно да съобразите физическите ви дадености с модела на облеклото. Белият цвят обаче може да крие и рискове, така че подхождайте внимателно с него. В случай, че сте натрупали повечко килца в областта на талията и/или бедрата, а горната част на тялото ви е перфектна, то може да заложите на рокля в бяло с висока талия и презрамки. Както на всички ни е известно, винаги е за предпочитане да наблягаме на положителните си страни и да прикриваме неизбежните недостатъци. Роклята с висока талия ще ви стои свободно и ще ви втали допълнително, така че погледите на околните ще се концентрират на правилното място.

При положение, че ви липса добре очертана талия, но за сметка на това се гордеете с изящни ръце и височина, не се колебайте да направите съчетание между тънък широк панталон и туника без ръкав, която е направена от същата материя. И тук белия цвят излиза на преден план, така  че не изпитвайте никакви скрупули да го използвате през слънчевите летни дни.

Късата бяла пола пък отива на жени със стройни крака, които са леко закръглени нагоре в тялото. Тук обаче не ви съветваме да се доверявате на баналните изрязани потници, защото те могат да стоят по-скоро грозно, отколкото да постигнете желания визуален ефект. За слабите фигури се препоръчва белия гащеризон или рокля, която е дълга до глезените.

Дамите с тънка талия са задължени да я подчертаят. Има различни модели поли, за да постигнете добър резултат. Коланът е абсолютно подходящ за жените с тънка талия и вие не бива да го пренебрегвате като възможен моден аксесоар.

За предпочитане е при избора си на бял тоалет да заложите на реномирани марки и доказани материали. Както сами знаем, през топлите месеци движението е по-активно, тялото се поти повече и прането на дрехите е значително по-често, в сравнение с останалата част от годината. Затова е добре да сме сигурни, че дрехите, които сме си купили ще издържат повече от едно-две пранета – хубаво е да сме сигурни, че те ще са с нас поне един пълен сезон.

Както се убедихте, бялото има място в колекцията ви от дрехи и през лято 2022, и ви позволява да следвате последните модни трендове. Не се притеснявайте да заложите на светлите тонове през топлите дни, следвайки по-горните няколко насоки за избор на летни дрехи може да сте сигурни, че ще изглеждате неотразимо.