Home На море На море с жената

На море с жената

Тъкмо сте сключили граждански брак. Взели сте си най-добрата жена, която можете да намерите и искате да я изненадате приятно през първото ви лято като съпруг и съпруга? Тогава почивка на море е най-доброто решение.

Жената заслужава почивка, колкото се може по-често. Тя все пак върши толкова много за нас, мъжете, че няма начин да не я поглезите (поне през първата година, докато още я понасяте).

Замислете се, колко добре бихте си прекарали само двамата. В този ред на мисли, по-добре похарчете солидна сума за почивка, докато нямате деца, защото след като имате, тогава положението, ще стане още по-страшно. Трябва и за тях да мислите, жената вече може да е по-кисела. Докато можете да си прекарвате добре и без деца, отидете на една чудесна почивка.

Много хора, ще ви предложат Варна. Наистина, много красиво място за почивка, голям град, имате всичко необходимо. Наблизо има чудесни курорти, какво по-добро от това? Може пък да не сте любители на шумотевицата на града, още повече ако идвате на морето за да се отървете от нея. Тогава спокойно може да си харесате някой курорт, където спокойствието е гарантирано, а когато слънцето залезе, започва истинският живот. Двата главни града в които е задължително да отидете, биха били Варна и Бургас, понеже имат сходни близки локации. Ако обаче сте решили, да се отървете изцяло от градската обстановка, да си починете малко от шума, автомобилните клаксони и изобщо, целият безпорядък – намерете някое тихо кътче, където няма такъв наплив на туристи, няма толкова народ и спокоиствието е гарантирано.

Може да си мислите, че местата за подобен туризъм са малко, но ако търсите по-упорито и задълбочено, може да се окажете около Балчик или Созопол.

Все пак, трябва да покажете на жената колко я обичате и искате да бъдете с нея, затова отидете на тиха и спокойна, семейна почивка и и покажете колко много я обичате.
Да не забравите и страничните забавления! Масажи, сауна, вечерни разходки по плажа, бижута онлайн, романтични вечери и други.

Добре ще е, да се консултирате с нея за колкото се може повече неща, за да сте сигурни, че ще остане доволна накрая.